Τα δεδομένα του GlucoMen® Day CGM στο Fitbit® smartwatch

Τα δεδομένα του GlucoMen® Day CGM μπορούν τώρα να εμφανίζονται κατευθείαν στο δικό σου Ionic, Versa ή Sense Fitbit® smartwatch χάρις στην ειδική εφαρμογή GlucoMen® Day CGM clock face για την Fitbit®. Με το GlucoMen® Day CGM clock app μπορείς να βλέπεις, σε πραγματικό χρόνο, τα δεδομένα γλυκόζης (τρέχουσα τιμή, βέλος τάσης, προφίλ γλυκόζης των τελευταίων 6 ωρών) κατευθείαν στο Fitbit® smartwatch μαζί με τα βήματα και τον καρδιακό παλμό. Τα δεδομένα που εμφανίζονται στο Fitbit® smartwatch μπορούν να προέρχονται από οποιονδήποτε χρήστη GlucoMen® Day CGM που δίνει την άδεια πρόσβασης και συνεπώς, μπορεί να προέρχεται από τον ιδιοκτήτη του Fitbit® smartwatch ή από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο (απομακρυσμένη παρακολούθηση). Αποτελεί ιδανική λύση για την παρακολούθηση των τιμών γλυκόζης καθώς αθλείστε ή απλά για την γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα σας χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε πάντα την εφαρμογή GlucoMen® Day app στο κινητό σας.

Τα δεδομένα του GlucoMen® Day CGM στο Fitbit® smartwatch

Τα δεδομένα του GlucoMen® Day CGM μπορούν τώρα να εμφανίζονται κατευθείαν στο δικό σου Ionic, Versa ή Sense Fitbit® smartwatch χάρις στην ειδική εφαρμογή GlucoMen® Day CGM clock app για την Fitbit®. Με το GlucoMen® Day CGM clock app μπορείς να βλέπεις, σε πραγματικό χρόνο, τα δεδομένα γλυκόζης (τρέχουσα τιμή, βέλος τάσης, προφίλ γλυκόζης των τελευταίων 6 ωρών) κατευθείαν στο Fitbit® smartwatch μαζί με τα βήματα και τον καρδιακό παλμό. Τα δεδομένα που εμφανίζονται στο Fitbit® smartwatch μπορούν να προέρχονται από οποιονδήποτε χρήστη GlucoMen® Day CGM που δίνει την άδεια πρόσβασης και συνεπώς, μπορεί να προέρχεται από τον ιδιοκτήτη του Fitbit® smartwatch ή από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο (απομακρυσμένη παρακολούθηση). Αποτελεί ιδανική λύση για την παρακολούθηση των τιμών γλυκόζης καθώς αθλείστε ή απλά για την γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα σας χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε πάντα την εφαρμογή GlucoMen® Day app στο κινητό σας.

Features

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Απομακρυσμένη επισκόπηση δεδομένων από μια συσκευή GlucoMen Day CGM

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο

Τα δεδομένα ανανεώνονται στο cloud κάθε λεπτό

Ιδανικό για αθλήματα

Επισκόπηση δεδομένων γλυκόζης κατευθείαν στο Fitbit® smartwatch

Δυνατότητα κοινοποίησης δεδομένων σε πιστοποιημένο cloud

Τα δεδομένα κοινοποιούνται σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Διαχείρισης και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε πιστοποιημένο cloud

Αναζητήστε την εφαρμογή GlucoMen® Day clock face για την Fitbit® στο Fitbit® app gallery:

Έχετε ερωτήσεις;